Favorithus

Då och då går jag in på hemnet och drömmer mig bort till när jag
någongång i framtiden köper mig ett hus. Just nu har jag 2 favoriter på hemnet
(länkarna här under). Jag kan inte garantera att de kommer gå att titta på
i all evighet, men husen ligger säkert ute för försäljning i några veckor till.
Jag gillar att båda två har nära till vatten, och är stora och rymliga.
Titta och njut..
 
Hus 1
 
Hus 2
Kommentarer
Malin - Nybliven tvillingmorsa säger:

<3

2014-02-19 | 23:10:23
Bloggadress: http://blogg.loppi.se/tvillingmorsan/
Emelie säger:

Hej! Jag var inne på yhb13.se och såg några inlägg du skrivit där, bland annat om att du verkar trivas så himla bra och att utbildningen är precis det du vill hålla på med. Jag ska söka nu, och det verkar ju sjukt kul, jag hoppas verkligen jag kommer in. Men ändå är man ju lite fundersam kring vissa grejer. Hur duktig måste man vara egentligen, hur avancerade var era antagningsprov? Är det en bra skola med bra gemenskap? Jag började på en bildjournalistisk utbildning i Sundsvall men det var inte alls rätt för mig, plus att klassen var inte alls kul, ingenting var speciellt bra så jag vill ju inte att det ska bli fel igen.. Men det känns som att jag hittat rätt utbildning nu, det gäller bara att lyckas komma in också!

Svar: Heej. Jaså vad kul!! :) Ja, jag känner så! Jag tyckte att jag var ganska duktig innan jag började på fotoskolan, men jag har insett nu att jag inte alls kunde speciellt mycket. :P Men det är väl så det är, man lär sig ju mer och mer hela tiden. Men det är inte alls något krav!!! Det viktigaste är att du VILL det här. Dom vill ju inte ta in någon som dom tror inte vill det här till 100% och kanske hoppar av, och det är ju ganska förståeligt. En tjej som går i min klass hade inte hållt på med photoshop på flera år innan vi började skolan i höstas, och det berättade hon när hon sökte, men hon är oerhört kreativ och engagerad så hon kom in på det istället för att vara tekniskt duktig. :)
Jag vet inte hur mina klasskompisars arbetsprover var, men jag var väldigt seriös och noggrann med mina. Vi fick en liknande bild som ni har fått, en svartvit ganska trist bild. Jag färglade den i photoshop, och var den enda som gjorde det också. Tog sjukt lång tid, men jag ville verkligen komma in, så jag tänkte att jag ville göra något väldigt krävande. :)

Våran klass har väldigt bra gemenskap tycker jag, det är värre med de andra klasserna.. Det har varit lite osämja pga att det är två olika utbildningar som går på skolan just nu. Nästa år så kommer det ju bara vara de här yrkeshögskoleutbildningarna, så då kommer det bli mycket bättre. Nu är det flera olika utbildningar som har blivit lovade olika saker, som inte riktigt går ihop.

Du kan lägga till mig på facebook om du vill fråga nånting mer, Hanna Sohlborg heter jag!
None None

2014-03-03 | 23:46:24
Bloggadress: http://emelaia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback